Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent


Riviera-Dent

  

Főoldal

Szolgáltatásaink

Képek

Kikapcsolódás

Kapcsolat

  

  

  

  

ESZTÉTIKA

FOGPÓTLÁS

EGÉSZSÉG


Szájhigiéniai tanácsadás

Az emberek nagy része nem tudja pontosan, hogy mi szükséges a megfelelő szájhigiénia fenntartásához a rendszeres fogászati kontrollon kívül. A fogkefe kiválasztása és a megfelelő fogmosás elsajátítása, a fogselyem, a szájvíz, a szájzuhany, a nyelvkaparó használata mind fontos, mégsem széles körben elterjedt. Kérje dentálhigiénés tanácsadásunkat!


Fogtömések

Fogtöméssel helyreállítható a szuvas fog eredeti állapota és formája. A fogorvos először eltávolítja a szuvas fogrészeket, kitisztítja az érintett területet, majd betömi a kitisztított üreget a tömőanyaggal. Korszerű módszerekkel gyors, fájdalommentes eljárás.


Amalgám vagy esztétikus tömés?

Az amalgém tömés széles körben elterjedt, egyszerű, gyors, strapabíró tömőanyag. Azonban nem esztétikus, vezeti a hőt valamit egyes nézetek szerint mérgező is lehet.  Az esztétikus tömés kompizit, kompomer vagy övegionomer típusú, szintetikus  anyagokból készül. Korszerű, színében és anyagéban is tökéletesen illeszkedik a fogakhoz. Cseréljen most bevezető áron!


Parodontológia

A parodontológia a fogágybetegségek diagnosztizálásával és terápiájával foglalkozik. A felnőtt lakosság több mint 70 %-a érintett valamilyen formában ezen betegségben (pl fogínygyulladás, ínyvérzés, ínysorvadás stb.). A kezeletlen fogágybetegség a fog elvesztéséhez vezethet. Szájápolás, étkezési szokások, dohányzás és alkoholfogyasztás is nagy szerepet játszat a problémák kialakulásában. Szerencsére a fogágybetegségek kezdeti stádiumban könnyen és egyszerűen kezelhetőek! Kérjen szakorvosi konzultációt!

H-9200 Mosonmagyaróvár

Bástya utca 12.

1. emelet

(a Városháza mögött)