Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent


Riviera-Dent

Főoldal

Szolgáltatásaink

Képek

Kikapcsolódás

Kapcsolat


  

  

  

  

  

ESZTÉTIKA

FOGPÓTLÁS

EGÉSZSÉG


Fogpótlások - koronák, hidak

A fogak teljes vagy részleges elveszítése komoly fogesztétikai problémákat okoznak. A fogpótlásnak mára már számos módja létezik.


Kivehető fogpótlás

Ma már a részleges vagy teljes kivehető fogsorok esetén is lehetséges a természetes hatás, kényelmes viselet, funkcionális stabilitás.


Fix fogpótlások

  1. Porcelán (fémkerámia): nikkelmentes fémváz, mely porcelán bevonattal készül a páciens fogszínéhez igazítva.  Egyszerű használhatósága és tartóssága miatt foghiányok pótlására a leggyakrabban használt megoldás.

  2. Cirkónium pótlás: Cirkóniumdioxidból készült fogak a legidőállóbbak, a saját fogainknál is tökéletesebb szerkezetű anyagok. Kialakíthatósága miatt ez illeszthető legtökéletesebben a szájüregbe. A vázra porcelán bevonat kerül, mely végesetben esztétikusabb, mint a fémkerámia.


Implantáció

Néhány fog hiányára, és a teljes fogatlanságra egyaránt korszerű, és esztétikus megoldást kínál a fogászati implantálás, azaz műgyökér-beültetés. A beültetések 98%-a sikeres, legfőbb előnye, hogy híd építésekor nincs szükség az ép fogak lecsiszolására. Nagy stabilitást nyújt, hosszú távú megoldás, akár teljes foghiány esetén is megvalósítható. Tökéletes esztétikai hatást kelt.


Szájsebészet

Fogak, foggyökerek eltávolítása, fogak megtartó kezelésének sebészi módszerei, állcsontok gyulladásos elváltozásai, fogászati gócok kezelése, eltávolítása sebészeti ellátást igényel. Keresse szakorvosunkat!

H-9200 Mosonmagyaróvár

Bástya utca 12.

1. emelet

(a Városháza mögött)