Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent
Riviera-Dent


Riviera-Dent

Főoldal

Szolgáltatásaink

Képek

Kikapcsolódás

Kapcsolat


  

  

  

  

  

FOGPÓTLÁS

EGÉSZSÉG

ESZTÉTIKA


Ultrahangos Fogkőeltávolítás

A nem megfelelő szájhigiénia számos megbetegedést okozhat: a fogkő ínygyulladást okoz, mely a fogak elvesztéséhez is vezethet. A fogkő eltávolítását fogaktól függően évente szükséges elvégeztetni. A folyamat fájdalommentes, a fogkövet nem fúróval és nem csiszolással, hanem ultrahangos vízsugárral választják le a fogakról.


Fogfehérítés

Ma a leggyakrabban kért fogesztétikai beavatkozás, mely helyreállítja a fogak eredeti fehérségét, megtisztítva azoktól a mindennapi szennyeződésektől (tea, kávé stb). A kezeléssel a fogorvos fogfehérítő anyagot juttat a fogra, mely bejutva a fog belsejébe oxidálja a szennyeződéseket, így azok elvesztik színüket. 
A klinikai fogfehérítés fájdalommentes, kb 30 perces beavatkozás.


Fogékszer

Ha Ön is csillogó mosolyt szeretne, kérje Swarovski fogékszereinket az Ön által választott színben! Felhelyezéséhez nem kell megfúrni a fogzománcot, az apró ékszert egyszerű, ilyen célra kialakított ragasztóval helyezik fel. Tartóssága nagyban függ a körülményektől, de jellemzően 1 évig marad a fogzománcon.


Fogszabályozás

Lágy erővel működő fogszabályozás a modern fogszabályozás újdonsága: fog- és csontbarát eljárás, komfortos viselet. A hagyományos brekettes fogszabályozó rendszerrel hatékonyan, és leggyorsabban érheti el a tökéletes fogsort. Emellett számos esztétikus megoldás is alkalmazható: fehér vagy jégtiszta brekettel alkalmazott hagyományos fogyszabályzó eszközök mellett láthatatlan (fogak belső oldalára helyezett) és kivehető készülékek közül is választhat!

H-9200 Mosonmagyaróvár

Bástya utca 12.

1. emelet

(a Városháza mögött)